Kuidas saab karjäärinõustaja teid aidata?

06.10.2023 19:07:48
Karjäärinõustaja saab teil aidata uuel töökohal alustada, andes järgmiseid nõuandeid:
1. Uurige rohkem ettevõtte kohta, kus tööle hakkate. Karjäärinõustaja saab teil aidata õppida tundma ettevõtte ajalugu, selle eesmärke ja väärtuseid, aga ka ärimudelit ning arengustrateegiat. See aitab teil paremini aru saada, kuidas ettevõtte edusse panustada.
2. Töötage välja tegevuskava. Karjäärinõustaja saab teil aidata välja töötada plaani, kuidas uues ettevõttes oma karjääri alaseid eesmärke saavutada. See aitab teil kindlaks teha, milliseid oskuseid ning kompetentse nende eesmärkide saavutamiseks vaja läheb ning pakub nende arendamiseks konkreetseid eesmärke.
3. Olge valmis muutusteks. Karjäärinõustaja võib aidata teil paremini aru saada, mida tähendab uue tööga alustamine ja milliseid muutuseid see teie ellu toob. Ta aitab teil hinnata oma ootusi ning võib pakkuda konkreetseid strateegiaid muutuste juhtimiseks nagu kohanemine uues keskkonnas ja kuidas kolleegidega uusi suhteid luua.
4. Õppige oma uusi kohustusi tundma. Karjäärinõustaja saab teil aidata paremini mõista oma uusi kohustusi uuel tööl. Ta pakub meetodeid, mis aitavad teil kiiremini kohaneda ja paremini mõista, kuidas teie uued kohustused ettevõtte eesmärkidega seotud on.
5. Looge uusi kontakte. Karjäärinõustaja võib aidata luua uusi kontakte ning aidata kaasa sidemetele kolleegide ja teiste oma valdkonna professionaalidega. Ta võib aidata teil õppida õigesti suhtlema ning suhteid looma, mis aitavad teil karjääriredelil tõusta.
6. Hinnake oma edu. Karjäärinõustaja võib aidata teil oma edu uuel töökohal hinnata ning aidata teil lahendada probleemid, mis tekkida võivad. Ta võib pakkuda võimalusi, mis aitavad teil paremini mõista oma efektiivsust ning oma uuel töökohal parimal viisil esile tõusta.
Tervikuna võib karjäärinõustaja teil aidata edukalt uuel töökohal alustada ning kiiremini uue keskkonnaga harjuda. Samuti võib ta teil aidata välja töötada karjääri arenguplaani, mis aitab teil oma eesmärgid saavutada.



Kas oled viimasel ajal mõelnud, et Sa tahaksid oma elus midagi muuta, mõtled vahetada tööd aga ei tea kust alustada?

Soovid karjäärinõustamist, siis kasuta võimalust! 🤝
🎁 Oktoobri LÕPUNI on konsultatsiooni maksumus 75 eurot/ tund

CV PARTNER